Over ons

Het idee voor RAF deluxe is begonnen als een lang gekoesterde droom. Een droom over grote liefdes, een droom over alles uit jezelf halen en een droom over geloven in jezelf.

Mijn allergrootste liefde is mijn zoon.

Dertien jaar geleden heb ik ook een andere liefde mogen ervaren. Niet voor een persoon, maar voor een land. Een land dat zo puur en uniek is in al zijn eenvoud. Een land met ongerepte landschappen en ogenschijnlijk onmogelijke vergezichten, waar ik ultieme gevoelens van vrijheid en geluk ervaarde, als ik al luisterend naar countrymuziek, reed door de outback in mijn oude citroën station wagen. Australië.

Na het rondtrekken door dit prachtige land ging het leven door, mijn geweldige zoon werd geboren en het werkende leven slokt je soms op.

Als ik ‘s – avonds thuis was en eindelijk even kon ontspannen deed ik dat met een goed boek, vaak nog steeds met countrymuziek op de achtergrond en een brandende geurkaars, die met bepaalde geuren herinneringen tot leven liet komen. Herinneringen die me lieten ontspannen, glimlachen en vervulden.

Het branden van geurkaarsen is voor mij ook een liefde. Een liefde voor een product, waarvan de geur mij kon omarmen en terugvoeren naar herinneringen, mensen en plaatsen van voorheen.

Vanuit deze drie liefdes, mijn zoon, Australië en geurkaarsen, kwam een idee voort, die al mijn dromen waarmaakte.

Maandenlang, dagen, avonden en nachten, heb ik gezocht naar de meest exclusieve en luxueuze geurkaarsen, specifiek uit Australië, want waar anders dan uit dit prachtige land met zijn unieke schoonheid en ongerepte natuur worden de meest prachtige geurkaarsen met sublieme geuren ontworpen en gecreëerd?

Het eerste exclusieve merk, wat indruk op mij maakte en waar ik gewoonweg niet omheen kon was Cocolux Australia. Geroemd om zijn luxe verschijning, maar ook om een duurzame filosofie, die de natuur centraal plaatst. Pure kokoswas en exclusieve geuroliën, waarvan de ingrediënten rechtstreeks uit de Australische natuurlijke omgeving komen. Lavastenen als diffuser, kaarsenhouders die hergebruikt kunnen worden als luxe decoritem. En als laatste een collectie kaarsen, ontworpen in samenwerking met de internationale interieurontwerper Greg Natale, die pure luxe en exclusiviteit uitstraalt.

Vervolgens sloot Apsley & Company aan bij RAF deluxe. Een merk dat ambacht centraal stelt in zijn ontwerpvisie, waarbij de kaarsenhouders en diffusers bestaan uit het meest exclusieve mond geblazen glas, elk uniek in zijn kleurcompositie. Geuren ontwikkeld door de beste en meest ervaren parfumeurs ter wereld, geinspireerd op ‘s wereld meest exotische locaties. Een merk wat streeft naar de meest sublieme en langdurige geurverspreiding, mede door het gebruik van alleen de meest fijne en pure grondstoffen, 100% geparfumeerde oliën en een mix van botanische, duurzame soja voor de kaarsenwas.

Het bleef echter niet bij geuren voor het interieur….Dromen blijf je doen..

Al snel volgde Leilah Sydney met de meest unieke en adembenemende handgemaakte kussens, handgeblazen en geslepen glaswerken en opbergboxen van hoorn. Een prachtig merk, waar ook hierbij vakmanschap centraal staat.

Het bleef echter ook niet bij alleen Australië…

Een volgend merk waarbij vakmanschap centraal staat en zich aansloot bij RAF deluxe, is Furtex uit Nieuw – Zeeland. Een 80 jarig familiebedrijf, gericht op het ontwerpen en creëren van de meest exclusieve faux fur plaids en kussens onder de naam Heirloom. Daarnaast ontwerpt Furtex onder de naam Baya, binnen kussens en plaids van natuurlijke materialen zoals linnen, katoen en wol, die veelal handgeweven zijn. Ook vallen onder Baya geweldige handgeweven outdoor kussens van polypropyleen.

En, voor nu, sloot als laatste het merk SMTNG Good Studio aan uit Zuid – Afrika. Een textielstudio, die in samenwerking met gevestigde kunstenaars, de unieke artist designed plaids ontwerpt, waarbij vrouwen uit de lokale samenleving worden ondersteund.

Trots ben ik dat deze 5 luxueuze en exclusieve merken zich bij RAF deluxe hebben aangesloten.

Merken waar ik volledig achter sta, niet alleen door hun luxueuze en exclusieve uitstraling, sublieme en onderscheidende geuren en unieke en opvallende designs, maar ook door de filosofie achter deze merken en het vakmanschap wat aangesproken wordt om deze producten te creëren.

En zo is RAF deluxe, Raw Authentic Finishes, vernoemd naar mijn grootste liefde en gecombineerd met mijn liefde voor Australië en geurkaarsen, ontstaan.

Ik hoop dat u, net als ik, kan genieten en wegdromen, gevoelens van ontspanning en geluk kan ervaren bij de geuren van Cocolux Australia en Apsley and Company. Maar ook dat u kunt genieten van de prachtige producten van Leilah Sydney, Furtex en SMTNG Good STudio, om uw interieur mee te stylen en te verrijken.

Miranda