Over ons

Het idee voor RAF deluxe is begonnen als een lang gekoesterde droom. Een droom over grote liefdes, een droom over alles uit jezelf halen en een droom over geloven in jezelf.

Mijn allergrootste liefde is mijn zoon.

Dertien jaar geleden heb ik ook een andere liefde mogen ervaren. Niet voor een persoon, maar voor een land. Een land dat zo puur en uniek is in al zijn eenvoud. Een land met ongerepte landschappen en ogenschijnlijk onmogelijke vergezichten, waar ik ultieme gevoelens van vrijheid en geluk ervaarde, als ik al luisterend naar countrymuziek, reed door de outback in mijn oude citroën station wagen. Australië.

Na het rondtrekken door dit prachtige land ging het leven door, mijn geweldige zoon werd geboren en het werkende leven slokt je soms op.

Als ik ‘s – avonds thuis was en eindelijk even kon ontspannen deed ik dat met een goed boek, vaak nog steeds met countrymuziek op de achtergrond en een brandende geurkaars, die met bepaalde geuren herinneringen tot leven liet komen. Herinneringen die me lieten ontspannen, glimlachen en vervulden.

Het branden van geurkaarsen is voor mij ook een liefde. Een liefde voor een product, waarvan de geur mij kon omarmen en terugvoeren naar herinneringen, mensen en plaatsen van voorheen.

Vanuit deze drie liefdes, mijn zoon, Australië en geurkaarsen, kwam een idee voort, die al mijn dromen waarmaakte.

Maandenlang, dagen, avonden en nachten, heb ik gezocht naar de meest exclusieve en luxueuze geurkaarsen, specifiek uit Australië, want waar anders dan uit dit prachtige land met zijn unieke schoonheid en ongerepte natuur worden de meest prachtige geurkaarsen met sublieme geuren ontworpen en gecreëerd?

Het eerste exclusieve merk, wat indruk op mij maakte en waar ik gewoonweg niet omheen kon was Cocolux Australia. Geroemd om zijn luxe verschijning, maar ook om een duurzame filosofie, die de natuur centraal plaatst. Pure kokoswas en exclusieve geuroliën, waarvan de ingrediënten rechtstreeks uit de Australische natuurlijke omgeving komen. Lavastenen als diffuser, kaarsenhouders die hergebruikt kunnen worden als luxe decoritem. En als laatste een collectie kaarsen, ontworpen in samenwerking met de internationale interieurontwerper Greg Natale, die pure luxe en exclusiviteit uitstraalt.

Vervolgens sloot Apsley & Company aan bij RAF deluxe. Een merk dat ambacht centraal stelt in zijn ontwerpvisie, waarbij de kaarsenhouders en diffusers bestaan uit het meest exclusieve mond geblazen glas, elk uniek in zijn kleurcompositie. Geuren ontwikkeld door de beste en meest ervaren parfumeurs ter wereld, geinspireerd op ‘s wereld meest exotische locaties. Een merk wat streeft naar de meest sublieme en langdurige geurverspreiding, mede door het gebruik van alleen de meest fijne en pure grondstoffen, 100% geparfumeerde oliën en een mix van botanische, duurzame soja voor de kaarsenwas.

Daarna vond ik The luxuriate. Een kaars van ogenstrelend zwarte soja was met een luxe en onderscheidende uitstraling door een kaarsenhouder gemaakt van op maat geblazen gerookt glas en verpakt in zwart leer, afgewerkt met een gouden gesp.

En, voor nu, sloot als laatste Simone Voss Luxury Fragrances aan bij RAF deluxe met de Mr. Voss kaarsen en diffusers. Kaarsen en diffusers zo uniek en onderscheidend, ontworpen en gecreëerd nadat Simone opgeleid was in het prestigieuze House of Galimard in Grasse onder intensieve privé-begeleiding van masterinstructeurs, parfumeurs en kaarsenmakers. Geuren waarmee je je kan identificeren en die genoemd zijn naar unieke persoonlijkheden uit de geschiedenis zoals Don Vitone, de baas.

Trots ben ik dat deze 4 luxueuze en exclusieve merken zich bij RAF deluxe hebben aangesloten. Merken die schone verbrandingen garanderen doordat zij parafine vrij zijn.

Merken waar ik volledig achter sta, niet alleen door hun luxueuze en exclusieve uitstraling en sublieme en onderscheidende geuren, maar ook door de filosofie achter deze merken, het vakmanschap wat aangesproken wordt om deze producten te creëren en natuurlijk omdat ze hebben bewezen wat ik dacht en waardoor ik deze zoektocht ben begonnen; de meest prachtige en sublieme kaarsen en diffusers heb ik gevonden in Australië.

En zo is RAF deluxe, Raw Authentic Fragrances, vernoemd naar mijn grootste liefde en gecombineerd met mijn liefde voor Australië en geurkaarsen, ontstaan.

Ik hoop dat u, net als ik, kan genieten en wegdromen, gevoelens van ontspanning en geluk kan ervaren bij de geuren van deze exclusieve merken. Maar ook dat lang nadat de kaars is verbrand of de diffuser is verdampt, u kunt blijven genieten van een prachtig decor item voor uw huis.

Miranda


Drie nieuwe exclusieve merken

Ondertussen zijn er nog 4 prachtige merken, die zich hebben aangesloten bij RAF deluxe; Leilah Australia, Mr. Pinchy & Co, Heirloom by Furtex en SMTNG Good Studio.

Leilah Australia en Mr. Pinchy & Co zijn beide afkomstig uit Australië en beide kenmerken ze zich door hun onderscheidende en exclusieve karakter door gebruik te maken van oude ambachten en luxe materialen, om de meest exclusieve homedecor items te creëren.

Leilah Australia heeft de meest prachtige en onderscheidende handgemaakte kussens, handgeslepen glaswerken zoals vazen en prachtige handgemaakte boxen om uw interieur geheel af te stylen.

Ook Mr. Pinchy & Co staat bekend om het gebruik van oude ambachten om hun onderscheidende ontwerpen voor homedecor te creëren. Luxe dienbladen, schalen en kaarsenhouders van marmer, bone inlay en messing stralen pure rauwe luxe uit. Daarnaast maken zij ook messing objecten, die een echte eyecatcher zijn voor elk interieur .

Het prachtige en exclusieve merk Heirloom by Furtex wordt ontworpen en met de hand gemaakt in Nieuw – Zeeland door kleermakers die al meer dan 20 jaar bij Heirloom in dienst zijn. De Heirloom collectie van prachtige en luxe faux furs plaids brengen warmte en comfort en voegen een weelderige finishing touch toe aan elke kamer. Het tijdloze faux fur bont is vervaardigd met kwaliteit en is net zo mooi en toegeeflijk als het echte werk. Hun zijdezachte aanraking is te danken aan zorgvuldig geselecteerde modacrylvezels, waardoor ze ver voorlopen op hun tegenhangers.

Het merk SMTNG Good Studio komt uit Zuid – Afrika. SMTNG Good Studio is een hoogwaardige textielstudio die in samenwerking met gevestigde designers, de meest prachtige plaids ontwerpt en hiermee tegelijkertijd werk en goede werkomstandigheden verschaft aan vrouwen in de lokale gemeenschap.

Hopelijk bent u net zo onder de indruk van deze prachtige nieuwe merken en hun producten als ik was, toen ik ze voor het eerst zag!

Miranda