Geplaatst op Geef een reactie

Joseph en Marie Belfiore, oprichters en directeur van The Luxuriate

Wie zijn Joseph en Marie Belfiore?

“Ontwerpers Joseph & Marie Belfiore hebben altijd een diepe liefde voor design gehad, geïnspireerd door een leven vol van reizen en een diepe liefde voor de natuurlijke wereld. The Luxuriate volgt de obsessieve passie van zowel Joseph als Marie voor parfum en design en het belang van het creëren van producten met een doel.

Marie heeft altijd een diepe liefde voor geur gehad, wat begint bij jeugdherinneringen aan lange wandelingen met haar vader, die rozen en andere bloemen voor haar plukte. Tot op de dag van vandaag geeft hij haar nog steeds een bloem wanneer hij op bezoek komt. De fascinatie van Marie voor de kleuren en bloemblaadjes van bloemen breidde zich uit naar hun kenmerkende geuren. Na verloop van tijd vertaalde dit zich in een bijzondere passie voor parfum en haar diepe liefde voor geur bracht haar ertoe om haar eerste geurkaars te creëren. De geur die ze koos, was de geur van rozen.

Vanaf vroege jeugdherinneringen tot het gebruik van geur om de toon en stemming voor de dag te zetten, heeft Marie’s passie voor parfum de benadering van The Luxuriate ten aanzien van de kracht van parfum om te transformeren en te transporteren geïnspireerd.

Vervolgens ging Marie aan de slag met een gerenommeerde parfumeur, vierde generatie, om geuren te creëren die de plaatsen, herinneringen en ervaringen oproepen die zowel Marie als Joseph het meest hebben geïnspireerd.

Joseph’s oog voor design, gecombineerd met zijn passie voor het creëren van duurzame objecten van schoonheid die generaties lang kunnen worden doorgegeven, is wat zijn werk bij The Luxuriate heeft vormgegeven.

De liefde van Joseph voor natuurlijke materialen, hun eigenaardigheden en unieke visuele en tastbare capaciteiten, is altijd de basis voor zijn zoektocht naar praktische, artistieke manieren om hun leven te verlengen, hun unieke schoonheid te behouden en ze te transformeren in kunstobjecten die intrigeren en verrukken.”

Joseph en Marie leggen uit hoe het idee voor The Luxuriate, The leather collection candles ( lederen kaarsen collectie) is ontstaan

“We wilden een mannelijke, maar luxueuze kaarsencollectie maken die ook een natuurlijk element zou bevatten, net als bij onze andere kaarsencollecties.

Onze mannelijk geïnspireerde lederen kaarsencollectie wordt individueel met de hand gegoten in zwarte was, die vervolgens in een op maat geblazen houder van gerookt glas wordt geplaatst. De gerookte glazen kaarsenhouder is omgeven door zwart leer en afgewerkt met een gouden gesp, waardoor een verfijnde en onderscheidende toevoeging aan uw interieur wordt gecreëerd.”

Joseph en Marie beschrijven welke geur van The leather collection candles hun persoonlijke favoriet is.

“Voor Marie is dat de geur ATLAS. Voor Joseph is dat SAINT”

Joseph en Marie vertellen hoe de geuren van The leather collection een sfeer creëren en stemmingen beïnvloeden

“Joseph en Marie zijn vurige wereldreizigers en laten zich inspireren door een rijke verscheidenheid aan plaatsen en ervaringen. Met deze passie voor reizen, vieren de geuren van The Luxuriate vignetten van reis en ervaring: momenten van onderdompeling in het onverwachte, het bijzondere, het adembenemende en het onbekende.

Onze producten zijn gemaakt met wereldreizigers in gedachten: mensen die genieten van het onverwachte en de sensatie van ontdekking. Elk van onze geurkaarsen is een meeslepende zintuiglijke ervaring die herinneringen, avonturen, plaatsen, mensen en momenten in de tijd oproept die uw ervaring, uw herinneringen, uw reis vieren.”

Joseph en Marie vertellen over de belangrijkste fase in het productieproces van The leather collection candles

“Elk deel van het proces is belangrijk om de beste ervaring voor onze klanten te creëren. We gaan niets uit de weg en geven alles, als het gaat om de kwaliteit van onze producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *