Producten

RAF deluxe heeft 4 merken van exclusieve geurkaarsen en diffusers uit Australië in haar collectie. Geurkaarsen die gekenmerkt worden door sublieme en onderscheidende geuren met een hoge geurverspreiding, die tegelijkertijd uw interieur verrijken met een luxe decor item.

RAF deluxe heeft ook het merk Leilah Australia in haar collectie opgenomen. Leilah Australia staat voor handgemaakte en exclusieve homedecor items, zoals vazen, waxinelicht houders, boxen van hoorn en luxueuze kussens en bedspreien. Tijdloze eyecatchers, die de finishing touch in uw interieur creëren.

Daarnaast heeft RAF deluxe het merk Mr Pinchy & Co toegevoegd in haar collectie. Mr Pinchy & Co is een merk dat gebruik maakt van oude ambachten om met materialen, zoals marmer, hoorn en messing de meest unieke en luxueuze homedecor items te creëren, zoals dienbladen, schalen, kaarsenhouders en objecten.

Als laatste heeft RAF deluxe ook het merk Heirloom by Furtex in haar collectie opgenomen. Dit merk uit Nieuw Zeeland wordt geroemd om zijn luxueuze, ultra zachte en handgemaakte faux fur plaids en kussens. Het tijdloze faux fur bont is vervaardigd met kwaliteit en is net zo mooi en toegeeflijk als het echte werk.

Leilah Australia kussen – Aysu

 145.95 UITVERKOCHT

Leilah Australia kussen – Oba

 108.95 138.95 In winkelwagen

Leilah Australia kussen – Manu copper

 249.95 UITVERKOCHT

Heirloom bontkussen – Alaskan wolf

 106.95 UITVERKOCHT

Heirloom bontkussen – Norwegian fox

 112.95 UITVERKOCHT

Heirloom bontkussen – Norwegian fox

 106.95 UITVERKOCHT

Heirloom bontkussen – Husky

 112.95 UITVERKOCHT

Heirloom bontplaid – Mountain hare

 324.95 UITVERKOCHT

Heirloom bontplaid – Valentina white

 324.95 UITVERKOCHT

Heirloom bontplaid – Norwegian fox

 324.95 UITVERKOCHT

Leilah Australia box – Safari

 149.95 UITVERKOCHT

Leilah Australia vaas – Python black

 259.95 UITVERKOCHT

Mr Pinchy & Co dienblad – Tribe large

 329.95 UITVERKOCHT